Litt om oss:

Litt om oss og vår jobb i «Football for all in Vietnam»:

Berit har ett års permisjon fra lærerjobben sin i Tromsø for å være med samboer Ian Clayton til Vietnam der han skal jobbe som prosjektkoordinator i et prosjekt i regi av NFF og det vietnamesiske fotballforbundet  –  «Football for all in Vietnam». Prosjektet handler i hovedsak om utvikling av barn og ungdom, pluss utvikling av trenere og fotballklubber i provinsene. I tillegg jobbes det med forebygging og utrydding av HIV/AIDS i Vietnam, samt et stort fokus på å øke andelen av jentefotballspillere.

Med Berit`s bakgrunn som lærer, erfaring fra organisasjonsutvikling og som tidligere fotballspiller skal hun bidra som frivillig i prosjektet med hovedfokus på utvikling av jentefotball.

Ian skal med sin bakgrunn som trener i barne- og ungdomsfotball og som daglig leder for jente- og kvinnefotballen i Fløya ha hovedfokus på utvikling av trenermanualer, videreutvikle eksisterende fotballtrener kurs + være med på gjennomføring. Han skal også fokusere på klubbutvikling, gjennomføre og utvikle fotballskoler i provinsene.

Vi skal begge ut i provinsene på klubb- og skolebesøk, noe vi forøvrig ser fram tid da vi på den måten får muligheten til å se oss rundt i landsbygdene, samt oppleve det «virkelige» Vietnam langt unna turister og andre forstyrrende elementer.

Reklamer

2 Svar til “Litt om oss:

 1. Heia.
  Ville ønske alle en god jul og et godt nytt år.
  Nå er vel alle guttene kommet til Vietnam,
  tenker det var godt å ha alle på besøk.
  Håper at vi kan avtale å skype litt før jul.
  Berit nå må du lære deg å strikke………
  Hils alle.
  Stor julekrem fra Mona.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s